Tehnologia noastra si cum functioneaza

bio tech

In laboratoarele Fight Life am dezvoltat o formula care permite corpului sa absoarba cantitatea maxima de substante, asigurand o biodisponibilitate de 100%.

Biodisponibilitatea este o subcategorie a procesului de absorbtie fiind fractiunea din doza administrata ce ramane neschimbata ajungand în circulatia sistemica. Cand un medicament este administrat intravenos, biodisponibilitatea sa este de 100% spre deosebire de cazul cand acel medicament este administrat pe alte cai (cum ar fi pe cale orala), biodisponibilitatea sa scade. Biodisponibilitatea in cazul suplimentelor este unul dintre instrumentele esentiale, așa ca trebuie luat in considerare ce doza se va administra pe cale orala.

tehnologie fightlife

Livreaza pana la 100% biodisponibilitate

Produsele Fight Life au la baza o formula inovatoare ce permite corpului sa transforme substantele si sa le absoarba devenind solubile in apa. Ca un rezultat imediat, corpul tau are acces mult mai rapid la elementele de care are nevoie, fara ca acestea sa fie mai intai procesate. Vitaminele si bauturile energizante traditionale nu sunt solubile in apa, ceea ce inseamna ca ele sunt rapid eliminate de organism permitand doar cantitati foarte mici sa se asimileze.