Performanta produselor

Avem patru ipostaze diferite (patru produse diferite) Fight Life, concepute pentru a satisface nevoile corpului tau in fiecare moment al zilei.

Fight Life Activity

fight life activity

Fight Life Activity

Fight Life Activity este conceput pentru a optimiza utilizarea energiei în corpul nostru, oferind un impuls zilnic de vitamine. Aceasta se face în mod special pentru bunastarea generala dar si pentru cei ce doresc un stil de viata cat mai sanatos. Formula Fight Life Activity cuprinde toti micronutrientii utilizati de lantul respirator mitocondrial, care transformă oxigenul in energie celulara (ATP). Acest lucru asigura productia de energie in fiecare celula vie si, cel mai important, in interiorul celulelor musculare.

Fight Life Energy

fight life energy

Fight Life Energy

Fight Life Energy ofera un impuls semnificativ de energie pentru organism si muschi, crescand capacitatea mentala atunci cand oboseala scade puterea de concentrare . Acest produs are un gust atractiv datorita ingredientelor sale de inalta calitate. Fiind usor de transportat acesta ofera energie in timpul antrenamentelor dar si în viata de zi cu zi.

Fight Life Training

fight life training

Fight Life Training

Fight Life Training furnizeaza un lant ramificat de aminoacizi (BCAA – leucina, izoleucina si valina) catre muschi. Aportul rapid a aminoacizilor inainte si in timpul antrenamentului ajuta la cresterea performantelor (anaerob), precum si a activitatii sportive care se desfasoara pe termen mai indelungat  (aerobic).

Fight Life Recovery

fight life recovery

Fight Life Recovery

Fight Life Recovery este special conceput pentru  refacerea organismului dupa antrenamentele intense sau a activitatilor sportive . Acesta contine L-Carnitina, o substanta extrem de important pentru sportivi, jucand un rol fundamental in prevenirea deteriorarii celulare favorizand recuperarea dupa efortul fizic intens.